Commercieel Beperkt de Handelsco. van Xiaoxianruiyi,

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Xiaoxian Ruiyi Commercial Trade Co., Limited Kwaliteitscontrole

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

De aluminiumlegeringen handhaaft een hoogte - productkwaliteit door het volledige productieproces. Van de levering van baar en zand aan de definitieve dimensionale controle, wordt de aanzienlijke aandacht gegeven aan alle producten zoals die door procesbeheersingsbladen wordt geschetst voor elk het gieten vereiste.

De kwaliteitsfaciliteiten omvatten massaspectrometrie voor metaalanalyse, SPC van zandcontrole, het fysieke testen, doordringt de kleurstof, licht, druk het testen en het elektronische dimensionale controleren door. Een uitgebreid verslag die systeem houden compileert de gegevens voor volledige traceability. Verstrekt de overzicht geautomatiseerde productiecontroleprogramma's de dagelijkse updates van de productiestatus op tijd toestaand verenigbare leveringen.

De aluminiumlegeringen zet zijn toewijding aan kwaliteit voort door een aan de gang zijnde programma van de faciliteit en procesverbetering om aan toekomstige klantenbehoeften, vooral in moeilijke toepassingen te voldoen.

Contactgegevens
Xiaoxian Ruiyi Commercial Trade Co., Limited

Contactpersoon: Mr. Jamie

Tel.: 86-557-5016618

Fax: 86-557-5016618

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)